Početna

Resursi i znanje za vaše potrebe

Ekspert Grup ostvaruje izvanredne rezultate pokrivajući tri ključne oblasti poslovanja: Optimizacija i Automatizacija procesa (RPA), savetovanje u vezi sa analizom podataka i savetovanje o transfernim cenama.

Optimizacija Procesa

Pomažemo kompanijama da analiziraju procese poslovanja, prilagođavamo ih i automatizujemo uz pomoć UiPath i Microsoft Power platformi.

Savetovanje o podacima

Dizajniramo rešenja za skladištenje podataka, ETL procese, vizualizacije i izveštaje sa ciljem da se poveća informativnost i automatizuje proces izveštavanja.

Transferne cene

Višegodišnje iskustvo u ekonomskim analizama poslovnih transakcija i agilnost male kompanije nam omogoućava da pružimo prvoklasne usluge izrade studija o transfernim cenama po povoljnoj tarifi.


O Nama

Okupili smo oprobane stručnjake iz različitih oblasti kako bi obezbedili usluge najvišeg kvaliteta po prihvatljivim cenama. U Ekspert Grup dobijate usluge eksperata po "MD" tarifi.

Kontaktirajte nas

Javite se. Zajedničkim snagama možemo uvećati vrednost vaših proizvoda i usluga.

Naš tim je mali i efikasan. Nedugo po prvom sastanku smo u mogućnosti da prikažemo sadržajnu i vama prilagođenu ponudu koja će ispuniti vaše aktuelne potrebe.

admin@expertgroup.rs
office@expertgroup.consulting
+381 63 42 86 41

sr_RSСрпски језик