O Nama

Osnovali smo Ekspert Group prepoznavši potrebu na regionalnom tržištu za rešenjima iz oblasti poslovne optimizacije i ekspertskih usluga. Nestabilno tržište radne snage, visoki troškovi povećanja obima poslovanja i sve brža trka za poziciju na tržištu ukazuju na značaj efikasnog poslovanja što je pandemija covid 19 samo dodatno naglasila.

Uz pomoć najnovijih tehnologija, naši saveti i usluge pomažu klijentima da povećaju, prilagode i upravljaju svojim kompanijama. Cilj nam je da sa klijentima ostvarimo dugoročan odnos zasnovan na poverenju i kvalitetu.

Verujemo u slobodnu razmenu znanja i stoga ćete na našem blogu moći da pronađete besplatna rešenja koja su spremna za praktičnu primenu u poslu.

Budite u toku!

Eksperti

Nikola Jeremić

Glavni konsultant

Nikola je multidisciplinarni savetnik koji poseduje značajno iskustvo u poreskom savetovanju i optimizaciji i automatizaciji procesa. Sa preko osam godina iskustva u BIG4 konsaltingu Nikola konstantno usavršava postojeće i stiče nove veštine kroz savetovanje banaka, osiguravajućih kuća i preduzeća svih dimenzija. Širina koju poseduje mu omogućava da pruži jedinstvenu perspektivu na svaki problem.

Aleksandar Ilić

Poreski savetnik

Aleksandar ima više od 15 godina u poreskom konsaltingu a trenutno je angažovan kao interni konsultant za veliki industrijski konglomerat. Vodio je poreske timove u KPMG-u preko pet godina.

Izgradimo nešto zajedno.

sr_RSСрпски језик